De Lichtenberg, Amersfoort

23 januari 2023

Op de Berg in Amersfoort, waar voorheen het ziekenhuis stond, wordt momenteel een nieuwe woonwijk gebouwd. Voor het vrijliggende kavel aan de Vondellaan heeft de gemeente een prijsvraag uitgeschreven voor een unieke circulaire woning als voorbeeld project. Na een intensief traject is ons ontwerp door de jury uitgekozen als winnaar!

De bouw begint!

16 januari 2023

Op Buitenplaats Koningsweg te Arnhem zijn we begonnen met de aanleg van de fundering. De bouw is begonnen!

Houten Huis

29 december 2022

We zijn bezig met het ontwerp van een houten woning in de buurt van Schoorl, Noord Holland. Daarbij zoeken we naar een super eenvoudig bouwsysteem voor zelfbouw en het gebruik van duurzame, natuurlijke en biobased materialen.

Vreemde Vogels

16 november 2022

De bouwvoorbereiding en pre-fabricage is in volle gang. Het staalskelet en de HSB elementen zijn uitgewerkt en zullen binnenkort gemaakt worden.

Dille&Kamille Workspace

7 november 2022

De transformatie van dit prachtige monumentale pand aan de Oudegracht in Utrecht is bijna gereed. Dille&Kamille is druk bezig met inhuizen!

Vreemde Vogels

1 november 2022

De bouwvergunning is binnen, de grondovereenkomst getekend. We zijn momenteel druk bezig met de werkvoorbereiding. Kortom alle seinen staan op groen om te beginnen met de bouw van onze recreatiewoning op deze prachtige locatie in het bos!