Buitenverblijf Nest

1 juni 2023

De gevel zit er nu al deels op en het begint op een vogelhuisje te lijken. Nog een week of 4 te gaan en dan wordt het huisje op zijn poten gehesen. Ondertussen werken we ook aan de site waarop na de zomer NEST gehuurd kan worden.

www.buitenverblijfnest.nl

Kindcentrum De Klimboom

1 juni 2023

We hebben met het ontwerpteam het definitief ontwerp afgerond! Er is hard gewerkt aan de details en we zijn erg blij met hoe het gebouw eruit komt te zien. Hiernaast een stukje van de materialen in de gevel. Na goedkeuring van de opdrachtgever kunnen we het ontwerp laten zien. To be continued!

NEST

18 april 2023

Het gaat nu supersnel op de bouwplaats. Het woongedeelte wordt volledig afgebouwd op het maaiveld. Daarna zal het in zijn geheel op de 7 meter hoge stalen poten gehesen worden. Het wordt echt een spectaculaire boservaring!

Interieur Sitedish

11 april 2023

Voor Sitedish maken wij het interieurontwerp van de nieuwe werkruimte. Daarbij zoeken we naar een optimale indeling en duurzame, sfeervolle materialen. Gezien de bijzondere ronde vormen van de ruimte hebben we een sterke focus op goede akoestiek.

Tender Kazernekwartier Crailo gewonnen!

30 maart 2023

De afgelopen maanden hebben we met een geweldig team intensief gewerkt aan de tender voor de transformatie van de Kolonel Palmkazerne te Crailo: BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, Wenink Holtkamp Architecten, Karres en Brands, Nest en Mooi Lost Op. Ons winnende plan bestaat uit de herontwikkeling van de bestaande kazernegebouwen tot woningen, creatieve ateliers en werkplekken. Aangevuld een rijke mix aan nieuwe woningen - van vrijstaand tot appartement. Ontworpen volgens het principe 'silent architecture' met respect voor het bos en het erfgoed. We gaan nu aan de slag met de uitwerking van het schetsontwerp!

Houten Huis

14 maart 2023

Voor ons ontwerp voor een houten zelf-bouw huis in de buurt van Schoorl hebben we de bouwvergunning ingediend. Hiernaast een impressie van het interieur. Hopelijk kunnen we snel aan de slag met de uitvoering!

Kindcentrum De Klimboom

8 februari 2023

We zijn begonnen met het definitief ontwerp van Kindcentrum De Klimboom! Samen met De Klimboom en YES! Kinderopvang hebben we voor de kerst het voorlopig ontwerp afgerond en na goedkeuring door de stuurgroep mogen we door met het ontwerp. Binnenkort meer info op onze site, voor nu deze sneak preview!

De Lichtenberg, Amersfoort

23 januari 2023

Op de Berg in Amersfoort, waar voorheen het ziekenhuis stond, wordt momenteel een nieuwe woonwijk gebouwd. Voor het vrijliggende kavel aan de Vondellaan heeft de gemeente een prijsvraag uitgeschreven voor een unieke circulaire woning als voorbeeld project. Na een intensief traject is ons ontwerp door de jury uitgekozen als winnaar!

De bouw begint!

16 januari 2023

Op Buitenplaats Koningsweg te Arnhem zijn we begonnen met de aanleg van de fundering. De bouw is begonnen!

Houten Huis

29 december 2022

We zijn bezig met het ontwerp van een houten woning in de buurt van Schoorl, Noord Holland. Daarbij zoeken we naar een super eenvoudig bouwsysteem voor zelfbouw en het gebruik van duurzame, natuurlijke en biobased materialen.

Vreemde Vogels

16 november 2022

De bouwvoorbereiding en pre-fabricage is in volle gang. Het staalskelet en de HSB elementen zijn uitgewerkt en zullen binnenkort gemaakt worden.

Dille&Kamille Workspace

7 november 2022

De transformatie van dit prachtige monumentale pand aan de Oudegracht in Utrecht is bijna gereed. Dille&Kamille is druk bezig met inhuizen!

Vreemde Vogels

1 november 2022

De bouwvergunning is binnen, de grondovereenkomst getekend. We zijn momenteel druk bezig met de werkvoorbereiding. Kortom alle seinen staan op groen om te beginnen met de bouw van onze recreatiewoning op deze prachtige locatie in het bos!